Kesästä Talvi, Nuoresta Aikuinen

Runoilija GinOni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3 "Kirjoita se hiekkaan, hiekka pitää sanansa. Kirjoita se virtaan, vesi matkaa kotiinsa. Kirjoita se ilmaan, linnut nousevat siivilleen. Kirjoita se sanoihin, sanat muuttuu toisikseen." <3
 

Siinä se kesä nyt meni.
Nyt alkaa syksyinen keli.
Sadetta ja kylmää.
Ei enään lämpöä hehkeää.

Nopeasti aika kuluu,
nopeasti kaikki muuttuu.
Lähestytään enemmän vaan aikuisuutta.
Niin erilaista ja niin outoa, uutta.

Kaunis, puhdas lumii saapuu.
Tää maailmamme uudistautuu.

Selite: 
Joku nopee taas :PP
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot