Isäni, Miksi?

Runoilija GinOni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3 "Kirjoita se hiekkaan, hiekka pitää sanansa. Kirjoita se virtaan, vesi matkaa kotiinsa. Kirjoita se ilmaan, linnut nousevat siivilleen. Kirjoita se sanoihin, sanat muuttuu toisikseen." <3
 

Unohditko jotain?
Onko mielessäsi alkoholi vain?
Oisi kivaa kuulla sinun nauravan.
Ja iloisesti minua halaavan.

Mutta ennemmin selvin päin ..

Lapsuudestani en löydä kuvia,
jotka oisivat iloisia .. Ilman kaljapulloja.
Sylissäs mua pidät,
pullo toisessa kädessä.

Lopettaisit jo ..

Pyydän kauniisti.
Ja anna se valtava kätesi,
pienelle tytölle joka sitä toivoo.
Äläkä enään koske siihen pulloon ..

Isä, pyydän ..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

eikä apua..
tän tunteen tiedän
vaikken tosin
haluasikaan.
hienosti kirjoitettu,
itse kun en ole
saanut runoa
aikaiseksi tästä asiasta..

kipeää
toisten silmät
eivät koskaan aukea

niin kauniisti ja koskettavasti
kirjoitit sen

ääää... niin tuttuja tunteita tunnistan tästä upeasta teoksestasi, hienosti kirjoitettu! 10+ & papukaijanmerkki. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot