Pieni hymy

Runoilija Miikka-kun

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hidas askel,
lattia narahtaa,
nopea askel,
verhot heilahtaa.
Silmät keinuvat seinäpielissä,
kattiloissa ja peilissä,
pieni askel,
lapsi naurahtaa.

Selite: 
Minun muut runot on sitte nyt leikkimässä piilosta :D
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana iloinen runo.

Runoja esiin sieltä piilosta! Tämä on hyvä!

Saipahan hymyilemään.
Ihana runo ^_^

 

Käyttäjän kaikki runot