Rakastan

Runoilija Havu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä saat minut rakastamaan kaikkea;
sinä saat minut
katsomaan auringonnousua
seisomaan kanssasi tähtitaivaan alla
kuuntelemaan lauluja paremmasta maailmasta
huutamaan mielenosoituksissa iskulauseita
- ei vihasta, vaan rakkaudesta
hymyilemään kuin idiootti
auttamaan ihmisiä koska pidän siitä
arvostamaan elämääni,
sitä mitä minulla on.
Minä rakastan tätä maailmaa ja
minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tällaistahan sen rakkauden täytyy olla... uppee...

Kauniita lauseita rakkaudesta..

Rakkaus on sellaista...silloin kaikki ympärillä näyttää kauniilta...runossasi on lämpöä ja herkkyyttä!

 

Käyttäjän kaikki runot