Sotakoneisto

Runoilija Havu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rikkirevittyjä ihmisruumiita;
tyhjyyteen haihtuneita sieluja.
Kaipaus turruttaa jäljellejääneitä mieliä.
Uutta rakennetaan menneen varjossa.
Miljoonia kuolleita;
toinen maailmansota on ohi.
Mutta miksi, miksi,
me yhä siinä roikumme kiinni -
mitä muuta armeija meille antaa kuin
lupauksen tulevasta kärsimyksestä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo on hyvä kysymys.Kaikenlisäksi toinen maailmansota myy.

en tiedä, niin

 

Käyttäjän kaikki runot