Nimetön

Runoilija tunteellinen kotirouva

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesken lämmintä kesäpäivä, jostain avaruuden pimeydestä,
siitä ikuisesta kylmyydestä ja hiljaisuudesta.
Puhalsi jäätyvä tuuli.
Hetken vain kävi minun ylitse,
mutta terälehdet paleltuivat sen verran, että eivät avaudu enää koskaan…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea, hyvä runo

Erittäin hienosti ilmaistu
pettymyksen tunteet,
satutuksen sarka
kosketuksen ja sanojen
valheellisuus.
Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot