Onnellinen

Runoilija tunteellinen kotirouva

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hunajainen olo…
Pehmeä kosketus, sisällä pienet helmet tanssivat valssia..
Kosketus sulattaa mustan jään sydämen alta, katse tuntuu linnun sulalta iholla..
Rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista kerrontaa

ihana runo :)

Sopo
ja hunajalle
maistuva

 

Käyttäjän kaikki runot