Elämälle

Runoilija tunteellinen kotirouva

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaan ruohikolla, katson taivaaseen. Mietin, olenko täällä vai siellä?
Neilikka tuoksuu huumavalta, karmiinipunainen.
Kuulen lasten äänet. Minun lapset.
Elämänlanka ei katkea minun lähdön jälkeen. Neljä lankakerä, jotka jäävät punomaan minunkin jälkeen elämän kirjavaa mattoa, jossa on myös minun kuvio.
Olen rauhallinen, en pelkää mitään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo
maistuu elamalle

Toisinaan todellakin mietityttää, olako, vai eikö olla.

hyvä teksti kaikin puolin, ajatusta ja lämpöä. tekstin esilleasettelu olisi voinut olla parempi, hieman enemmän enter-nappulaa ja teksti olisi rytmittynyt luettavammaksi, mutta tämä nyt on tällaista pientä viilaamista vain.

 

Käyttäjän kaikki runot