milloin?

Runoilija gurnauskiss

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elämä on… karu totuus..
meille jokaiselle on annettu mahdollisuus elää…
kaikki eivät vain sitä halua..
jokainen päättää itse että haluaako täältä lähteä silloin kun aika tulee,
vai silloin kun on itse niin päättänyt..!?
mutta jokainen päivä tulisi elää niin kuin se olisi viimeinen…
sillä eihän sitä koskaan tiedä milloin SE aika tulee…

Selite: 
joo, tää on tätä tällästä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot