kaipuu

Runoilija candyholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voi, miten minä olenkaan sinua kaivannut
Hymysi voisi valaista suuremmankin salin

Kaipaan sinua niin
Vahvoja käsivarsiasi
minun ympärilläni
Niin, haluan ne tuntea jälleen

Intohimosta palavat silmäsi
ne sytyttää voisivat
hehtaareittain metsää

Sen palon minä tunnen
sinun suudellessasi kyltymättömästi
huuliani ahnaammin,
kuin kukaan muu koskaan voi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis,Kaipausta ja intphimoa sisältävä...

 

Käyttäjän kaikki runot