Kateus tappaa

Runoilija candyholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On niin vaikeaa iloita
ystävän onnesta,
kun itsellä on vaikeaa.

Jokainen hymysi
murtaa minua,
palasia syö,
kuin korppikotka
mädäntyvästä ruumiista.

Tuntuu niin pahalta,
sydäntä kiristää.
Tiedän että se on väärin.
Itsekästä.

Mutta en voi sille mitään.
Yksin vain hävetä,
vältellä sinua
ja koittaa itseni kasata.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot