Nimetön

Runoilija sleepwalker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastin, mutta koskaan en kokonaan
 

vaikka minut on joskus petetty
en tiedä, miltä se tuntuu
en sitä toistakaan puolta

unissani niin käy aina ja se riittää
mutta valveilla en anna itseni kadota,
en anna sinun pettyä minuun

mitä jos en ole sen arvoinen
jos en vain ole

aina jossain joku voittaa
mutta se voi olla aina joku muu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot