L'amour toujours

Runoilija sleepwalker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastin, mutta koskaan en kokonaan
 

öinä joina en saa unta
kuuntelen hengitystäsi

mietin kuinka tahdon sitten joskus tanssia
me kuulumme tähän hetkeen

tahdon että näytät minulle Pariisin josta olen aina haaveillut
tahdon tanssia ylläni valkea mekko

morsiamen silmissä kiiltävät tähdet,
minä tahdon olla hän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot