haaksirikko

Runoilija sleepwalker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastin, mutta koskaan en kokonaan
 

tämä saari on vankilani
se, mitä ennen pidin tavoittelemisen arvoisena
mihin kaikessa mitä tein
pyrin, rimpuilin

nämä rannat ovat joka päivä samat
meri, aallot ja se tuoksu
huumaava

nahkakantinen vihko ja kynä

täytyy säästellä mustetta

mutta aikaa on loputtomiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää teksti kolahti jotenki. Aloin aattelemaan elämää sellaiselta kantilta, jahka oma päänuppi ei osaisi pohtia, ei takertuisi kaikkeen turhaan ja olisi vain yksinkertainen.

Toivottavasti se muste ei kuitenkaan lopu, kiitti runostasi!

 

Käyttäjän kaikki runot