kesä katoaa

Runoilija joutsenenlento11

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaa hiipii kavalasti pimeys,
yöt tummuu,
lakkaa laulu lintujen.
Ken onnen tuon taitaa,
ajan takaisin tuoda,
maailmaan suven lämmön ja auringon suoda?
Vaan hiljaa hiipii, yöt tummuu.
Syksyn sateet peittävät maan, on jälleen aika uinahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nii.. harmi kun kesä on niin lyhyt.

 

Käyttäjän kaikki runot