Väärä kaipuu

Runoilija joutsenenlento11

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä,
se valloittaa mielen,
vie tilan kaikelta muulta.
jälki entisen onnen
se hiljentää kielen,
kaipuu kysyvi vastausta kuulta.
Kuule toisia emme,
mutta ihmisen pienen,
ajan tuon mukanaan kantama enne.
Paljastaa kaiken ja hiljaa hiipuu,
rinnallaan muistot vieden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot