Muotojen vankina

Runoilija Veema

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin hankalaa,
olla tulkitsijana.

Kuvien.

Ainuita muotoja
joita ymmärrän
puheeltani.
Takeltelen puheessa
kuvissa.

viivoja,
varjoja,
värejä.
Valkoista,
hieman vaaleanpunaista.

.................

Hmm,
puhelimen pirinä
katkaisi.

Pystyin olemaan
toisissa kuvissa
samanlainen.

Onneksi kuva jäi.

Mukava kaiku kopissa,
pehmeä ja kodikas,
ujo.

Jalkani
alkoivat säkenöimään.
Pääni muuttui
kallistuen oikealle.

Se on se tunne.

Nyt.

Olkapäät
molemmilla puolilla.

Pitää tallentaa
ja lähteä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Veema A Ship 10.12.2010 0 Runo
Veema Terälehdet 2.1.2010 0 Runo
Veema Muotojen vankina 11.2.2008 0 Runo
Veema Ihmisenä ihmisinä 10.2.2008 3 Runo
Veema Oma kuva 27.11.2007 0 Runo
Veema Ystävät 27.11.2007 2 Runo
Veema Päätös 27.11.2007 0 Runo
Veema A fallen star 13.8.2007 2 Runo
Veema Hymyilemisestä 1.7.2007 0 Runo
Veema Lintuna 18.6.2007 2 Runo