etsivä löytää

Runoilija lion85

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka voikaan olla samaaan aikaan niin hyvä ja huono olo...
 

rakkaus
tuo elämämme suola
sitä löytää voi
ulkomaailmassa tuolla

kukapa ei janoaisi
tuota suolaa
kaikille sitä soisi
ettei tarvitsisi kuolaa

pitkään, perään muiden naisten
kuin oman kullan ihanaisen
etsikää siis kaikki rakkaus
siitä tulee elämäänne,
aikamoinen pakkaus

Selite: 
no joo piti pari riviä näppäillä ajankuluksi kun en ole pitkään aikaaan tänne lisäilly tuotoksia
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, upeaa riimittelyä ja hauskasti kirjoitettu runonen,tyksin.^^

 

Käyttäjän kaikki runot