Taikatalvi

Runoilija neanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelemalla huomista menettää eilisen, ajattelemalla eilistä menettää huomisen.
 

iltapäivä teetä

ajatuksia haudutettuna
sokerilla sulostettu

rakkauden kehto

kylmässä talvitarhassa
viltin alla kahdestaan

kukaan ei kuule, kukaan ei näe
meidän unelmaamme

kuurankukka sydämmin
ja kohmeisin sormin
rytmikkäästi värisemme
toistemme syleilyssä

mutta palele emme enää milloinkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu, vuoden 2020 alku olikin varsin hyvä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot