Nimetön

Runoilija neanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelemalla huomista menettää eilisen, ajattelemalla eilistä menettää huomisen.
 

Mistä tämä äkillinen yksinäisyys
Mistä ajatus, ettet olekaan täällä, vaikka lupasit

Sinä lupasit, muistatko

Missä tie pois tästä maailmasta
Missä hätäuloskäynti

En näe eteeni tässä pimeydessä
Vaikka lupasit valaista polkuni

En näe valoasi
En näe itseäni

Minä hukun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo. Hienosti olet saanut taiottua tunteet esiin. Tykkään!

Sanoihin on helppo hukkua, tahallaan ei kannata hukuttautua <3 
 

Käyttäjän kaikki runot