sinä

Runoilija blacklion

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivän paras hetki on
nähdä sinua heti aamusta.

Päivän toiseksi paras hetki on
nähdä sinua uudestaan päivällä.

Päivän kolmanneksi paras hetki on
nähdä sinua yöllä...unessani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monta kaunista hetkeä.
Mutt heti aamusta paras.

Onnittelut!

Ihanaa rakkautta runossasi.
Hyvä synttäriä!

Kiva runo. Juuri näin voisin kullalleni sanoa.

Päivän viimeisiä hetkiä lähestyessä;
hyvää syntymäpäivää ;D

Monia hienoja runoja sinulla.

Jos tämä ei ole rakkautta, ei sitten mikään ;-)
Ja yksi parhaita päiviäsi tänään, synttärit!
Onneksi olkoon ;-)

 

Käyttäjän kaikki runot