Kultapumpeli

Runoilija blacklion

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienet paljaat varpaat
ovellani.

peiton hijainen kahahdus
vierelläni

hiusten hento hipaisu
poskellani


lämmin tuttu tuhina
korvallani.

Hymyilen -
oma kultapumpelini.

Selite: 
Tyttäreni 5v
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.

Hih, suloinen runo.=)

Onnea syntymäpäivänä!!

Suloinen runo :)

Tuoreena pienen tytön äitinä luen tätä runoa itkien. Ilonkyyneleitä. Hienosti kuvaat rakkauden pieneen kultapumpeliisi. Ihana. Hyvää syntymäpäivää:)

Ihastuttavaa, hellää,
isän ja tyttären aamuhetki.
Onpas hänellä suloinen lempinimi ;-))

 

Käyttäjän kaikki runot