Muikkusnapsi-puhe

Runoilija blacklion

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 28.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

monta akkaa merellä seilas,
pari ukkoa mukaansa heivas

suuntana kauppa kaukana tuolla,
heikommat ehtii ennen jo kuolla

lihaa, läskiä, särvintä ostaan,
kaljaa tietysti, sitten laidalta kustaan

palvelu pelaa varmasti siellä,
kun pomo ei pyöri tekevien tiellä

osa akoista on ikäloppuja,
nuoremmat tarvii usein vararoppuja

poppoo on tosin täysin hameväkkee,
jospa sais kerran..öh.. kunnolla näkkee.

pieni tarina tää on meitin kaupasta,
aika muikkusnapsit on alas kiskasta.

Selite: 
Maljapuhe-runonen firman juhlissa 1.9.07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot