Nimetön

Runoilija Jemii-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson timantteja, kuin silmiäsi.
Nuolen mansikkaa, kuin huuliasi.
Kosken ruohoa, kuin hiuksiasi.
Nuuhkin kukkia, kuin tuoksuasi.
Kutitan kiviä, kuin varpaitasi.
Kuiskaan puun lehdille, kuin korvillesi.
Kuuntelen tuulta, kuin lauluasi.
Ihailen sinua, unissani.

Vaikka et olisikaan täällä,
näen silti silmäsi,
nuolen silti huuliasi,
kosken silti hiuksiasi,
nuuhkin silti tuoksuasi,
kutitan silti varpaitasi,
kuiskin silti korvillesi,
kuuntelen silti lauluasi,
ihailen silti sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uskomaton, tykkäsin tästä oikein kovasti :)

ihanan erilainen runo,
tälläistä ei taatusti ole toista

tykkäsin, jotain niin koskettavaa tässä sinun runossasi on:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jemii- Nimetön 20.12.2009 1 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 0 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 0 Runo
Jemii- Nimetön 20.12.2009 1 Runo
Jemii- Päivä 19.4.2006 0 Runo
Jemii- Haavoja 19.4.2006 1 Runo
Jemii- Joulu 19.4.2006 0 Runo
Jemii- Hyvästi taas... 19.4.2006 1 Runo
Jemii- Nimetön 14.1.2006 2 Runo
Jemii- Kevät 14.1.2006 0 Runo