Rakastunut

Runoilija ruskasusi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2011
Viimeksi paikalla: 1.3.2022 15:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.9.1993

"Ei rakkauden tarvitse olla vaikeeta. Se on oikein, jos se tuntuu oikeelta"
 

Usein iltaisin itken ja mietin sinua
miten paljon hyvää olet tuonut elämääni
siitä päivästä saakka kun tapasimme
jokainen hetki
on vain hetki sinulle
joka päivä olisin valmis tulemaan luoksesi
ja hukuttamaan sinut satoihin
tuhansiin suudelmiin
ilman sinua en olisi ikinä tiennyt
mitä on olla onnellinen
rakastunut...

Selite: 
se oli ikävän täyteinen ilta kun tätä kirjoitin<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolahti ja kovaa.
Tiedän tunteen, helppo samaistua.
Onnea.

ps.Sinulla on kaunis nimimerkki.

 

Käyttäjän kaikki runot