joskus

Runoilija ruskasusi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2011
Viimeksi paikalla: 1.3.2022 15:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.9.1993

"Ei rakkauden tarvitse olla vaikeeta. Se on oikein, jos se tuntuu oikeelta"
 

En ole kuin sinä
silti oletat minun olevan kuin sinä.
Sinulla on paljon kavereita
minulla vain muutama.
En edes tiedä haluanko
luulisin että haluan
tutustua muihin
se ei vain ole niin helppoa
muutama vei uskoni kaikkiin
sanotaan ajan parantavan haavat
mutta tätä haavaa se ei koskaan tule parantamaan
ehkä vielä joskus
joskus...
pystyn olemaan oma itseni
ja luottamaan muihin
ehkä vielä joskus pystyt ymmärtämään...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot