lumen aika

Runoilija ruskasusi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2011
Viimeksi paikalla: 1.3.2022 15:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.9.1993

"Ei rakkauden tarvitse olla vaikeeta. Se on oikein, jos se tuntuu oikeelta"
 

Rakkaus on kuin lumihiutale;
aina katsoessa kaunis
niin siro
mutta kun se koskettaa
ei ole enää mitään,
vain muisto menneestä
kauneudesta,
mutta tarpeeksi kaunis
ei koskaan katoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellinen, kaunis...
Herättää ajatuksia..
Kiitos..

Viisas,hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot