on kuin..

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

on kuin hyppisi lumessa ilman kenkiä.
on kuin nuolisi jäätynyttä lyhtypylvästä.
on kuin vesi jäätyy pakastimessa.
on kuin myrskyssä ilman suojaa.
kun et ole kanssani.
on kuin lämpimän takan roihussa.
on kuin saunan lauteilla.
on kuin aamulla peiton alla.
on kuin romanttisissa elokuvissa.
kun vain vilkaisetkin minuun.
et voi edes kuvitella, millaiselta minusta tuntuu,
kun kosket minuun.
se on jotain sanoinkuvaamatonta,
se on jotain niin uskomatonta.
mutta niin, niin ihanaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvän mielen runo rakkaudestasi! Z*

 

Käyttäjän kaikki runot