Tyttö&Poika

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

Kyynel valuu poskelle,
putoaa kädelle.
Kaikki on hyvin,
ei ole mitään hätää.
Tyttö itkee silti,
laskee päänsä alas.
Poika nostaa Tytön pään,
suutelee häntä.
Tyttö ei haluaisi itkeä,
hän ei voi kyynelille mitään.
Poika tekee kaikkensa,
että Tyttö ei itkisi.
Poika haluaisi nähdä Tytön hymyn,
edes pilkahduksen.
Pojan sydän särkyy,
jos Tytöllä on huono olla.
Tyttö painaa päänsä alas,
yrittää lopettaa.
Poika nostaa Tytön pään ylös,
pitää olla ylpeä.
Poika ottaa Tytön syliinsä,
painaa rintaansa vasten.
Tyttö rauhoittuu,
pitää Pojasta lujasti kiinni.
Eikä koskaan halua päästää irti.

Selite: 
tämmönen tuli mieleen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot