HaLu

Runoilija ceeriisi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aki 15082005-> ♥
 

En halua uutta miestä joka illaksi.
En halua mitään hoitoja.
En halua yhden yön juttuja.
En halua mitään säätöjä.
En halua yrittää näyttää muille mitään.

Haluan vain sinut.
Haluan poikaystävän.
Haluan asettua aloilleni.
Haluan sen yhden ainoan.
Haluan oikeita tunteita.

Selite: 
näin se on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot