Olisiko aika nousta pohjalta

Runoilija Siivekäs kissa

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-tulee-
 

Olisiko aika nousta pohjalta
pohjasta, joka on niin syvä kuin särkynyt sydän
Nostaa pää kohti tulevaa, iloa ja mielihyvää
aika jättää menneet taakseen ja keskittyä tulevaisuuteen
tulevaisuuteen, joka on vielä avoin
avoin kaikelle hyvälle ja elämän rikkauksille

Olisiko aika laskeutua mustaan pimeyteen?
Niin pimeään, ettei tunnista enää omaa sydäntään
Ei kuule sen tasaista lyöntiä, ei edes lintujen laulua
ei puron ääntä, ei ystävien puhetta
Laskeutua hiljaisuuteen, äärettömään pimeyteen
Kuunnella hetki omia ajatuksiaan
vaiennuttaa ne ikuisiksi ajoiksi, antaa sydämen levähtää

Olisiko aika huutaa ihmisille elämän päättyvän hetkenä minä hyvänsä
Vai olisiko aika huutaa ihmisille, miten elämä jatkuu vielä
Istua hetki hiekkalaatikon reunalla ja katsella pienten lasten leikkejä
Leikkejä, jotka voisivat olla totta vain saduissa.
Saduissa joita emme koskaan saa elää, menemme minne tahansa
Ei ole paikkaa, jossa olisin onnellinen, ei paikkaa jossa olla iloinen
Olla masentunut, jolla on särkynyt sydän
Haluta vain pois täältä, pois ja pois..
Kauas pois, sinne missä ei tunne enää mitään,
mennä sinne, missä sydän saa levähtää ja vaieta iäksi.
Sinne missä olisin vihdoin iloinen,
iloinen ja onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihanaa pohdintaa, hienoja herkkiä ajatuksia punottu kauniiksi runoksi. Niin ja, tervetuloa runoilemaan! ;)

 

Käyttäjän kaikki runot