Vielä me tavataan

Runoilija Siivekäs kissa

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-tulee-
 

Sut kiinni nappasin, kotiin kannoin.
Pesään pehmoiseen, sinut hellin laskin.
Yöksi en yksin jättänyt, viereeni sinut nostin.
Aamulla puuron keitin, lelut heitin.
Viikonloppuisin hauskaa pidimme, viikolla arkea vietimme.
Tuli syksy sairaus sinut vei, yhteiset hetkemme perille vei.
Vielä joskus me tavataan, silloin leikit ja nauru raikaa, ei kipua ei tuskan aikaa!

Selite: 
Kirjoitin tämän joskus silloin, kun rakas kissani nukkui pois sairauden takia
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitat; lemmikki on tärkeä.

 

Käyttäjän kaikki runot