Viesti häneltä

Runoilija Kaaos

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei tähti,
löysin paljon sanomalehtiä,
vanhoja, kuten suunnittelimme.
Pöydällä odottaa kahdet sakset ja liimaakin.
Viinilaatikosta saadaan kaksi alustaa,
kunhan avaamme viimeisen pullon luovuutta.
Tuotko mukanasi keksejä ja askin tupakkaa.
Sydämia.
t. Ilja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot