Asiani on ylittää rajat.

Runoilija Kaaos

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kyllästynyt itsestäänselvyyksiin.
Haluan arkun täynnä salaisuuksia,
yltäkylläisen seikkailun, jolloin juodaan vain viiniä
ja hymyillään muut hämmennyksiin.
Haluan suudelman, jota kukaan ei huomaa,
mutta kaikki tuntevat.
Takertua ja olla silti vapaa.
Yksinkertaisia hetkiä, kun keität minulle teetä
ja tuot suuren mukin käteeni -
varoitat sen kuumuudesta.
Haluan olla intohimon kohde niin, että tuntuu.
Hulttio ja röyhkeä, että mielenkiinto.
Sydämiä, että tasapaino.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot