Onnen tähti

Runoilija Posonee

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn’t love another. There are four questions of value in life… What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”

- Johnny Depp
 

Tuo tähti, ei ole mikään tahansa tähti.
Se on se tähti, johon me kaikki lopulta päädymme.
Se on se tähti, missä te olette, rakas Wilma ja Iida ja kaikki ne, jotka ovat menneet pois.
Toivottavasti en lähde sinne pian ja toivottavasti et lähde sinne pian.
Jos lähden tuohon tähteen, tulen pian perässä.
Tuo tähti, on onnen tähti.
Se antaa uuden elämän, meille kaikille, jotka ovat menneet pois, mutta vain tosi elämä pysyy täällä, maan päällä.
Täällä voimme rakastaa toisiamme, mutta tuolla emme voi.
Siellä ei ole mitään tunteita.
Vaikka päätyisimme yhdessä sinne, muistan aina sen elämän, jonka olen maan päällä viettänyt, ja muistan myös aina, kuinka paljon sinua rakastin ja tulen aina rakastamaan.
Vaikka et muistaisi, minä muistan aina.
Ikuisesti.

Selite: 
R.I.P Wilma & Iida. Mulla on teitä ikävä ♥ Tein tämän masentuneelle ystävälle/tyttöystävälleni, joka on meinannu tehdä itsarin monta kertaa.. Muokattu hieman alkuperäisestä
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa pidin

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot