Pienen pieni tyttö

Runoilija Posonee

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn’t love another. There are four questions of value in life… What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”

- Johnny Depp
 

Pienen pieni tyttö, kantoi kimppua kukkien
Kävelleen surullisena polkua pimeää kohti
joka voisi olla hänen viimeisensä
ennen kuolemaansa

Kun pienen pieni tyttö, polun päähän pääsi
laski hän kimpun kukkien kiven viereen,
josta voi nämä hyvin kauniit
ja surulliset sanat lukea

"Minä, pienen pieni tyttö, rakastan sinua
minun ainoaa valoani, pienen pientä tyttöä
joka kuoli yhtenä pimeänä yönä kotiin palaessaan
minun luotani

Mutta minä, pienen pieni tyttö lupaan
että kostan surullisen kuolemasi
ennen omaa synkkää ja surullista
kuolemaani"

Pienen pieni tyttö polvistui ja itki
kunnes kuuli takaansa pienen pieniä askelia
Hän katsoi taakseen, näki
pienen pienen pojan

Pienen pieni tyttö nousi ja käveli kohti
pienen pientä poikaa, joka käänsi selkänsä
Pienen pieni poika käveli yli polun,
kohti jyrkännettä

Tämä pienen pieni tyttö tajusi,
että tämä pienen pieni poika oli tappanut
pienen pienen tytön rakkaan,
toisen pienen pienen tytön

Pienen pieni tyttö vain katseli,
kun pienen pieni poika käveli jyrkännettä kohti
surullisena ja synkkänä, kunnes
hyppäsi kohti kuolemaansa

Pienen pieni tyttö oli hyvin helpottunut,
että hänen kostonsa oli kostettu, vihdoin
Pienen pieni tyttö, kaatui maahan,
ja hengitti viimeiset henkäyksensä

Kuten pienen pieni tyttö oli luvannutkin
hän kosti pienen pienen tytön kuoleman,
ennen omaa kuolemaansa,
kaunista kuolemaansa

Tämän pienen pienen tytön elämä, oli kaunis
Kaunis, kuin kevään ensi kukka
Kaunis, kuin tähdet taivaalla
Kaunis, kuten ketä tahansa muu, pienen pieni tyttö

Selite: 
Tällainen tämän päivä blogi postauksessa oleva runonen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kosketti.

 

Käyttäjän kaikki runot