Nimetön

Runoilija mr Lonely92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uusivuosi lähestyy päivä paivältä. Olen odottanut sitä koko vuoden päivä päilvältä. Olen jaksanut odottaa päivä päilvältä. Mutta se voi myös olla paha asia jos jotain tapahtuu.

Selite: 
Ei taaskaan mikää hyvä
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu tunne.. hyvö runo, rivitystä nuori herra. ;)

Niin no.
Miten sen nyt ottaa.
Uusi vuosihan se aika on milloin jätetään kaikki vanha taakse. Lähdetään kohti uutta.
Sen takia kaiketi sitä paljon odottaa..ihan hyvä runo kun ymmärtää asian ytimen...

 

Käyttäjän kaikki runot