ERO ON IKÄVÄÄ

Runoilija mr Lonely92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen eronnut yhdestä työstä. Aluksi en meinannut päästä siit yli mutta kun tahdoin niin pääsin kun halusin jatkaa elämääni enkä vain jäädä siihen suremaan. Olin hänen kanssaan vain 3kk elikkä kesän. Meillä oli hauskaa mutta koskaan ei suudeltu. Olin silloin 4luokalla. Ja kun kerran pyysin häntä ulos niin hän ei tullut paikalle ja sydämmeni murtui säpäleiksi siinä vaiheessa. Tuntui kuin olisi ollut lasi joka tiputetaan maahan. Pääsin siitä yli vasta 2vuoden päästä. En halua että kukaan eroaa.

Selite: 
toi on totta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot