Kysymyksiä

Runoilija jani-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyl se siitä, kun jaksaa taistella.
 

Entä jos minua ei olisi?

Mitä tekisit,
missä menisit?

Oisko kaikki paremmin?
Vai entistäkin huonommin?

Mutta turha sitä on pohtia,
sillä oon nyt tässä,
toivoen pysyväni sun elämässä.

Selite: 
Ikuisuuskysymyksiä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot