Ystävä

Runoilija jani-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyl se siitä, kun jaksaa taistella.
 

Muistan kuinka naurettiin.
Muistan kaiken mistä juteltiin.
Muistan kun kylillä pyörittiin.
Oli meillä aina hauskaa yhdessä.

Nykyään enää harvoin ehditään.
Hyvä jos tervehtimään keritään.
On se kuitenkin ymmärrettävää.
Niin paljon kun on tehtävää.

Mutta silti yhä, olemme ystäviä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin.. :) ja sähän oot porista:o kiva että pojatkin kirjottaa runoja :)

Totta, ystävyys ei ikinä häviä.. :) tai, itelle toi nyt ei sopis mut kuitenki :D runo on tosi kaunis ja idea aivan ihana :D <3

 

Käyttäjän kaikki runot