Minä näin
hauskoja
unia sinun keittiöstäsi
se oli
puhtoisen valkoinen ja
minä
olin
osa
sitä kaikkea.
No, minusta ei koskaan
tullut sitä
ja
osa keittiösi valkeudesta
hävisi unten mukana.
Osa siitä jäi ikuisesti tukkaasi.
Selite:
2010
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
haikea fiilis, hyvä runo