Vikoja sinussa

Runoilija Nemacy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien varrella kerätty runokertomus siitä, millaista on olla minä.

Tuntuupa hyvältä alottaa alusta.
 

Aina kun suutun sinulle
huudan, että vihaan sinua
ja häivyn kotoa
ovet paukkuen.

Sitten soitan sinulle
ja kerron itkuisella äänellä
että rakastan sinua.
Ja sinä sanot ”Tule kotiin.”

Ja minä mietin, miksi
olet niin ihana ja anteeksiantava.

Ehkä vikaa on sittenkin
minussa?

Selite: 
2006 - ehkäpä. mutta voi kuinka vanha!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot