20:30

Runoilija Nemacy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien varrella kerätty runokertomus siitä, millaista on olla minä.

Tuntuupa hyvältä alottaa alusta.
 

Viisi tonnia siitepölyä ikkunasta sisään,
rakastan sinua kaikin mahdollisin tavoin

mutta

ehkei se aina riitä.

Elämän suurin haaste on osata lopettaa ajoissa.

Selite: 
2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot