0:58

Runoilija Nemacy

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien varrella kerätty runokertomus siitä, millaista on olla minä.

Tuntuupa hyvältä alottaa alusta.
 

Voi kunpa tietäisit
miten lujasti
tahdon olla sinulle se kaikki
mitä ikinä tarvitset

olisin sinulle neitsyt ja portto
onni ja kaunein tuska
rakkaus viha ja seksi
olisin sinulle se mitä tahdot
ja se mitä vihaat
hakisin sinulle kuun ja tähdet ja
antaisin itseni
ristille
vuoksesi
en ikinä päästäisi,

täyttäisin
henkesi tarkoituksella, voi kyllä.

voi kunpa

lukisit sen kaiken katseestani.

Selite: 
2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot