Nyt löytyi väärä mies

Runoilija LittleRedHen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen aika erikoinen ja todella syvällinen henkilö, joka tykkää runoista. Ainakin silloin tällöin :) Olen hyvin optimistinen ja sinisilmäinen ihminen, joten opin asiat usein kantapään kautta.
 

Kaksi kertaa kävin kastelemassa sen kukat.

Parisänkyä ei näkynyt.

Sillä miehellä oli ruma kattolamppu.

Eikä mikään muukaan toiminut

Selite: 
Shit happens.
Kategoria: 
 

Kommentit

Johan on hyvä tarina, pakko hymähdellä. Oliko hän Johan?

Johan on hyvä tarina, pakko hymähdellä. Oliko hän Johan?

 

Käyttäjän kaikki runot