Oma yritys

Runoilija LittleRedHen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen aika erikoinen ja todella syvällinen henkilö, joka tykkää runoista. Ainakin silloin tällöin :) Olen hyvin optimistinen ja sinisilmäinen ihminen, joten opin asiat usein kantapään kautta.
 

Oikeanlaisen hetken saan tallentumaan mieleeni, mutta en tiedä minne nimet ja kasvot katoavat.

Ketä lievät, minun henkeni hädästä auttoivat.

Tai kenties muistan väärin, autoinko minä heitä? Ei ei ei ei... Kyllä minut pelastettiin.

Vaikka minut käsitettiinkin väärin.

Tahdoin löytää tieni pinnalle pohjalta ponnistaen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot