Kommunikaatioräp!

Runoilija Hattaratar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei, tiesithän että vuorovaikutus on muutakin kuin verbaliikkaa?
Jos ei puhe luista, löytyy avut joilla sua ymmärtää joka iikka!
On meillä keinot ja apuvälineet kommunikaatiota tukemaan
Opetellaan vaikka yhdessä blisskieltä lukemaan!

PCS, AAC ja GoTalk!
Näillä oot pähee kuin moonwalk
Viittomilla saat sanomasi perille
Selkosanomista luemme kuinka muovilautta lähti merille

L.O.V.I.T., I’m lovin’ it
Mitä muuta Piktoista mallitit?
Uusilla kommunikaatiomenetelmillä saadaan hymyyn tämän tädin suu
Papunet, we love you!

Selite: 
Kieli poskessa tehty runo/räp kommunikaatiomenetelmistä ja -apuvälineistä. Tribuutti kaikille näitä käyttäville ja kehittäville ihmisille sekä Papunetille. Kaikella kunnioituksella puhevammaisia tai muita kommunikaation tukea tarvitsevia kohtaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

haha, hauska! varmasti saisin tästä viel enemmän irti, jos tietäisin noista työkaluista/-tavoista.

kiitti kommentistas, oli kivaa kuulla hyvää palautetta, kun runoilu on ollu unohduksissa kaaaaauan. (:

Loistava räppi kertakaikkiaan.

 

Käyttäjän kaikki runot