Melkein on aamu

Runoilija Rautakantele

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2018 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niissä piireissä, joissa

Kelloa kuljetaan väärään suuntaan
unohdutaan kapakkaan
junista myöhästytään tahallisesti
tanssitaan parkkipaikoilla
paetaan intohimoisesti
todellisuutta
tullaan riippuvaisiksi jostain


 
 

Punaisten verhojen lävitse
saapuva valo
on sinun ihollasi lämmin

Pitkin tietä menevät unesi
pitkin Italian tietä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

oi! ihana. suosikkeihin menee.

mukava. oletko ollut Italiassa, kun noin kirjoitat.

tämän runon pystyi aistimaan...tunnelma oli ihanan lämmin.kiitos...

 

Käyttäjän kaikki runot