Junat kulkevat takaperin

Runoilija Rautakantele

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2018 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niissä piireissä, joissa

Kelloa kuljetaan väärään suuntaan
unohdutaan kapakkaan
junista myöhästytään tahallisesti
tanssitaan parkkipaikoilla
paetaan intohimoisesti
todellisuutta
tullaan riippuvaisiksi jostain


 
 

Häilyvät muistot tämän elämän ja
edellisen törmäyskohdissa

Tänään en muistanut lääkkeitäni

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rakastan näitä runojasi.

Tämä oli kaikessa lyhykäisyydessään aivan mahtavan mielenkiintoinen ja pohtiva...loppukaneetti kruunaa (taas) sinun teoksesi.nöyrästi kiittäen...

 

Käyttäjän kaikki runot