Rikki meni kumpikin

Runoilija Rautakantele

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005
Viimeksi paikalla: 26.4.2018 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen niissä piireissä, joissa

Kelloa kuljetaan väärään suuntaan
unohdutaan kapakkaan
junista myöhästytään tahallisesti
tanssitaan parkkipaikoilla
paetaan intohimoisesti
todellisuutta
tullaan riippuvaisiksi jostain


 
 

Toiset etsivät vapautta
kahden euron tuopeista
hei tytöt mennään tanssimaan
tavoitetaan spontania
ja tanssitaan

Tanssitaan,
tanssitaan
väärien ihmisten sängyissä

Jotenkin tuo kaikki on liikaa
kun itse suren särkynyttä
lautasta

Joka ei edes ollut mieluisin

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

pettymystä parisuhteessa, lohtua yhden illan jutusta, vitutusta seuraavana aamuna.
Hienosti kirjoitettu

jotain tuttua haistan tästä
olenko joskus ollut tuolla?
no itselleni tämä aiheutti pohdintaa, samaistumisen muodossa
pidän vertauksesta, se on oikein osuva
ihmissuhteet, virheet, väärät valinnat.. elämää!

hieno, tässä on ideaa.

Yhden illan hyväksynnän hakua.

Hienosti kirjoitettu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot